Neem contact op

E-MAIL

Contact@mad-cap.nl

TELEFOON 

+31 6 579 634 78

SOCIAL MEDIA

Instagram & Linkedin

Samenwerking starten?

Bent u geïnteresseerd in Madcap Media Network en wilt u graag samenwerken met ons? Die mogelijkheid is er, wij staan graag open voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact op via onze E-mail wat u hierboven kan vinden.

Meestgestelde vragen

Over Madcap

Madcap is te vinden op YouTube genaamd ‘Madcap’. Alleen bij YouTube laat Madcap het niet zitten. Madcap is ook veel te vinden op Instagram.

Jazeker, heel graag zelfs! Je kan ons bereiken via de mail, maar je kan ons ook bereiken via onze social media kanalen zoals Instagram.

Elke productie heeft zijn eigen idee, eigen interesse en eigen budget. Een deelname kan variëren in tijd, moeite en kosten. Hieraan staat geen vastgesteld bedrag.

Ons werk kan je vinden op de pagina ‘Ons werk‘, maar ook is een deel van ons werk op YouTube te vinden.

Klik hier voor ons YouTube kanaal

Dat zou natuurlijk geweldig zijn. Wij staan altijd open voor nieuwe energie en nieuwe pareltjes. Contact ons en misschien neem jij straks deel aan de Madcap Family.

Contact@mad-cap.nl

Ja, deze mogelijkheid is er. Voor samenwerkingen vragen wij u contact op te nemen via onze E-mail. Wij gaan dan zo snel mogelijk contact opnemen met u voor een vervolg van de samenwerking.

Contact@mad-cap.nl

Madcap draagt zijn steentje zeker bij aan de diverse goede doelen en initiatieven. Wij zijn alleen geen goede doelen netwerk. Wanneer wij aan een goed doel of initiatief meedoen is dit altijd in overleg met de directie.

Onze producten

De kosten van een video en foto’s verschillen. Ook ligt het aan de productiegrootte. Wij overleggen graag met u over een aannemelijke prijs. Neem graag contact met ons op via onze E-mail.

Contact@mad-cap.nl

Dit is heel gemakkelijk. Stuur een E-mail naar: Contact@mad-cap.nl

En wij nemen zo snel mogelijk contact op.

De producten zijn geestelijk eigendom van Madcap Media Network. In een samenwerking zijn wij geïnteresseerd. Neem hiervoor gerust contact op!

Contact@mad-cap.nl

Onze producten worden gemaakt met veel oog voor kwaliteit. Alle mogelijkheden worden uit de kast gehaald om te zorgen voor het optimale resultaat. Je kan onze werkwijze vinden onder het kopje productie, of klik hier.

Madcap werkt met professioneel apparatuur waar alles mee gemaakt kan worden. Wij leveren onze video’s standaard in Full-HD (1080p) resolutie aan. Dit is de meest gepaste resolutie voor alle platformen.

Wij werken met camera’s van het merk ‘Sony’. Daarnaast werken wij met drones en professioneel audioapparatuur.

Onze editor gebruikt het volledige pakket van Adobe. Alle programma’s worden standaard bewerkt in Adobe Premiere Pro, daarnaast voor speciale effecten wordt Adobe After Effects gebruikt.

Voor ons promotie materiaal en designs wordt Adobe Photoshop gebruikt.

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u toch nog een vraag, maar staat deze er niet bij? Neem dan contact met ons op via onze E-mail.